Hybridihaavan taimien kasvatus juuripistokkaista - Taimiuutiset (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Konttinen, Kyösti (toim.). 2005. Hybridihaavan taimien kasvatus juuripistokkaista. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 938. 53 s.
Ilmoitus