Istutuskoneita kehitettävä tuottavuuden parantamiseksi - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus julkaisusta: Rummukainen Arto, Tervo Leo ja Kautto Kari. 2002. Ilves- ja Bräcke-istutuskoneet – Tuottavuus, työnjälki ja kustannukset. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonantoja 857. 75 s.
Julkaisusatoa