Juolavehnä hallintaan mekaanisin menetelmin - Salonen, Jukka; Lötjönen, Timo; Ruuttunen, Pentti (Luonnonvarakeskus, 2022)
Juolavehnä on viljelysten yleisin monivuotinen rikkakasvi, jonka torjunta vaatii pitkäjänteistä toimintaa. Onnistunut mekaaninen torjunta edellyttää kasvin kasvurytmin tuntemista ja toimien ajoitusta sen heikoimpiin hetkiin.
Keywords: rikkakasvit; kasvintuotanto; luonnonmukainen viljely