Kauppakohtaisten tekijöiden vaikutukset kantohintoihin Suomessa - Kolis, Karin; Hiironen, Juhana; Ärölä, Esa; Vitikainen, Arvo (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Seloste artikkelista: Kolis, K., Hiironen, J., Ärölä, E. & Vitikainen, A. 2014. Effects of sale-specific factors on stumpage prices in Finland. Silva Fennica 48(3), article id 1054.
Tutkimusseloste