Peltojemme ravinnetilat eivät ole yhdestä muotista - Pakarinen, Kirsi (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Maan fosforiluvut ovat nurmialueilla laskusuunnassa. Nurmien näkökulmasta keskustelu peltojen ravinneriskeistä kuulostaa paikoin vieraalta. Onko maan fosforilukujen vielä syytä antaa pudota vai pitäisikö lannoitustasoja myös tarpeen tullen kasvattaa?
Keywords: Ka; Ys; viljavuus; ravinteet; fosfori; niitto