Ruohosipulin viljely onnistuu - sadon käsittely työlästä - Suojala, Terhi (Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Ruohosipulia viljellään nykyisin avomaalla vähän. Viljelyssä ei suuria ongelmia ole, mutta pullonkauloja voivat olla sadon käsittely ja markkinointi.
Keywords: pu; puutarhatuotanto; sipulit; ruohosipuli; lajikkeet; lajikekokeet; viljelymenetelmät; lannoitus; kastelu; sato