Food systems transformation requires science–policy–society interfaces that integrate existing global networks and new knowledge hubs
Singh, Brajesh K.; Fraser, Evan D. G.; Arnold, Tom; Biermayr-Jenzano, Patricia; Broerse, Jacqueline E. W.; Brunori, Gianluca; Caron, Patrick; De Schutter, Olivier; Fabbri, Karen; Fan, Shenggen; Fanzo, Jessica; Gajdzinska, Magdalena; Gurinovic, Mirjana; Hugas, Marta; McGlade, Jacqueline; Nellemann, Christine; Njuki, Jemimah; Tuomisto, Hanna L.; Tutundjian, Seta; Wesseler, Justus; Sonnino, Roberta; Webb, Patrick (2022)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Singh, Brajesh K.
Fraser, Evan D. G.
Arnold, Tom
Biermayr-Jenzano, Patricia
Broerse, Jacqueline E. W.
Brunori, Gianluca
Caron, Patrick
De Schutter, Olivier
Fabbri, Karen
Fan, Shenggen
Fanzo, Jessica
Gajdzinska, Magdalena
Gurinovic, Mirjana
Hugas, Marta
McGlade, Jacqueline
Nellemann, Christine
Njuki, Jemimah
Tuomisto, Hanna L.
Tutundjian, Seta
Wesseler, Justus
Sonnino, Roberta
Webb, Patrick
Julkaisusarja
Nature Food
Springer Science and Business Media LLC
2022
Collections
- Julkaisut [85599]