Haku
Viitteet 1-10 / 11
Tutkimuksia salaatin, tomaatin ja porkkanan sisäisestä laadusta markkinoinnin aikana
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1980)
Composition of perch roe and keeping quality of roe products during cold- and frozen-storage
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1980)
Effects of different fertilization practices on the NO3-N, N, P, K, Ca, Mg, ash and dietary fibre contents of carrot
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1989)
Effects of different fertilization practices on the quality of stored carrot
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1989)
Effect of red clover/timothy ratio on the protein feeding value and the quality of silage
(Suomen maataloustieteellinen seuraSuomen maataloustieteellinen seura, 1984)
Experiments on the cultivation of dandelion for salad use II : The nutritive value and intrinsic quality of dandelion leaves
(Suomen maataloustieteellinen seuraSuomen maataloustieteellinen seura, 1984)
Freese-drying and its application to some Finnish agricultural products
(Suomen maataloustieteellinen seuraSuomen maataloustieteellinen seura, 1985)
The high-molecular-weight glutenin subunit compositions of wheat varieties bred in Finland
(Suomen maataloustieteellinen seuraSuomen maataloustieteellinen seura, 1986)
Quantity and quality of potato yield as influenced by unbalanced and excessive fertilization
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1987)
The effect of ADD-H preservative (ammonium propionate) on the quality and feedingvalue of baled hay
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1981)