Haku
Viitteet 1-10 / 91
Maitohappobakteeriympin ja kaliumsorbaatin vaikutus esikuivatun säilörehun laatuun ja pötsin käymistyyppiin
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Maitohappobakteeriympin ja kaliumsorbaatin vaikutus esikuivatun säilörehun laatuun ja pötsin käymistyyppiin
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Säilöntäaineen levitystasaisuutta noukinvaunuissa on mahdollista parantaa
(Viestilehdet, 2008)
Säilöntäaine estää säilöheinän lämpenemistä
(Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Siilon tai paalin avaamisen jälkeen rehun laatua uhkaa lämpeneminen ennen kuin se ehditään syöttää eläimille. Tehdyissä kokeissa säilöntäaineet estivät paalirehujen lämpenemistä. Tehokkaimpia olivat propionihappopitoinen ...
Alaputki parantaa levitystasaisuutta noukinvaunussa
(Valio, 2009)
Kuiva-ainepitoisuuden ja säilöntäaineen vaikutus pyöröpaalatun säilörehun laatuun ja maidontuotantoon
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Mikrobiomi auttaa nurmen säilönnän hallinnassa
(Valio Oy, 2019)
Hankkeella nurmituotannon haasteiden kimppuun
(Pellervo-Media, 2017)
Aerobic stability of high dry matter silage treated with inoculants or propionic acid
(U.S. Dairy Forage Research Center; USDA-Agricultural Research Service, 2009)