Haku
Viitteet 1-10 / 37
Tasapainoinen ravinnetila edistää säilyvyyttä ja makua
(PuutarhaliittoKauppapuutarhaliitto, 2008)
Porkkanan bakteerit viihtyvät lämpimässä
(PuutarhaliittoKauppapuutarhaliitto, 2009)
Senhöstens kål smakar också på vårvintern
(Svenska trädgårdsförbundet, 1998)
Porkkanan varastokestävyydessä riittää haasteita
(PuutarhaliittoKauppapuutarhaliitto, 2003)
Application of a sorting procedure to greenhouse-grown cucumbers and tomatoes
(Elsewier Science BV, 2010)
Porkkanan tuotanto 2010-luvulle: parempaa laatua, vähemmän jätettä
(Maa ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Kasvintuotannon tutkimus, 2011)
Laadukasta porkkanaa ja keräkaalia kevääseen asti kotimaasta
(Agro-Food ry, 1999)
Effect of harvest time on the sensory quality of white cabbage
(The Royal Society of Chemistry, 1999)