Haku
Viitteet 1-2 / 2
Lypsylehmien maidon juoksettumiskyvyn geneettinen tausta ja yhteydet maidontuotanto-ominaisuuksiin
(Maatalouden tutkimuskeskusMTT, 2001)
Juustontuotannon merkitys on kasvanut viime vuosikymmeninä voimakkaasti Suomessa. Tällä hetkellä noin 40 prosenttia tuotetusta maidosta käytetään juustontuotantoon. Tämän tutkimushankkeen tavoitteena oli selvittää, ...
Ruokinnan vaikutus maidon CLA-pitoisuuteen ja maitotuotteiden laatuun
(Maatalouden tutkimuskeskusMTT, 2001)
Tämä tutkimus koostui kahdesta lehmien ruuansulatusfysiologiaan ja kahdesta maidon tuoteteknologiaan liittyvästä osiosta. Maidon CLA ja sen esiaine vakseenihappo (VH) muodostuvat rehun tyydyttymättömien C18-rasvahappojen ...