Haku
Viitteet 1-2 / 2
Uusien innovaatioiden vastaanotto elintarvikeketjussa esimerkkinä geeniteknologian käyttöönotto ja funktionaaliset elintarvikkeet
(Maatalouden tutkimuskeskusMTT, 2001)
Tutkimuksessa tarkasteltiin kahta elintarvikkeisiin liittyvää uutta ilmiötä geeniteknologiaa ja terveysvaikutteisia eli funktionaalisia elintarvikkeita markkinoilla toimijoiden ja julkisen keskustelun näkökulmista. ...
Asiakaslähtöisen laadun kehittäminen lihan ja lihavalmisteiden tuotantoketjussa
(Maatalouden tutkimuskeskusMTT, 2001)
Tässä tutkimuksessa on pyritty kehittämään lisää valmiuksia kuluttajan laatukäsitykseen perustuvaan toimintaan koko lihan tuotantoketjussa. Tutkimuksessa on seitsemän osaprojektia. Laatulihajärjestelmät antavat mahdollisuuden ...