Haku
Viitteet 1-8 / 8
Piileväkin maltokaarivirustartunta voidaan paljastaa
(Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
Huippulaatuinen siemenperuna syntyy vain tutkimuksen tuella
(Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
Ruokohelven viljelymenetelmät
(Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
Suomalaisen pellavan laadulliset kilpailutekijät
(Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
Tutkimuksessa selvitettiin vuonna 1996 suomalaisen kuitupellavan laadullisten ominaisuuksien kilpailumahdollisuudet Euroopan markkinoilla tekstiilituotteina ja alustavasti ns. teknisinä volyymituotteina, kuten pellavalujitteisina ...
Luonnonmukaisesti tuotetun kuitu- ja öljypellavan viljelytekniikan kehittäminen
(Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
Luonnonmukainen kuitu- ja öljypellavan tuotanto edellyttää rikkakasvien, tautien ja tuholaisten hallintaa. Tässä projektissa (1998 2000) kehitettävät menetelmät perustuvat rikkakasvien ennakkotorjuntaan optimaalisen ...
Suomalaisen pellavan laadulliset kilpailutekijät
(Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
Tutkimuksessa selvitettiin vuonna 1996 suomalaisen kuitupellavan laadullisten ominaisuuksien kilpailumahdollisuudet Euroopan markkinoilla tekstiilituotteina ja alustavasti ns. teknisinä volyymituotteina, kuten pellavalujitteisina ...
Asiakaslähtöisen laadun kehittäminen lihan ja lihavalmisteiden tuotantoketjussa
(Maatalouden tutkimuskeskusMTT, 2001)
Tässä tutkimuksessa on pyritty kehittämään lisää valmiuksia kuluttajan laatukäsitykseen perustuvaan toimintaan koko lihan tuotantoketjussa. Tutkimuksessa on seitsemän osaprojektia. Laatulihajärjestelmät antavat mahdollisuuden ...
Kauran biotekninen prosessointi uusiksi elintarvikkeiksi
(MTTMaatalouden tutkimuskeskusMTT, 2001)
Projektin tavoitteena oli tutkia kauran jyvässä itämisen aikana tapahtuvia muutoksia. Lisäksi haluttiin tietää, miten näiden muutosten avulla voitaisiin tuottaa maultaan ja ravintoarvoltaan parempia kaurapohjaisia ...