Haku
Viitteet 1-5 / 5
Väkirehutyypin ja loppukasvatuksen intensiteetin vaikutus hereford-sonnien kasvuun sekä ruhon ja lihan laatuun
(2003)
Lihaksi kasvatettavien sonnien ruokinta perustuu maassamme säilörehuvaltaiseen ruokintaan. Viljan edullinen hinta luo paineita lisätä väkirehun käyttöä ruokinnassa. Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, onko ...
Väkirehun koostumus ja intensiteetti hereford-sonnien loppukasvatuksessa : e) tuotannon talous
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Väkirehun koostumus ja intensiteetti hereford-sonnien loppukasvatuksessa : e) tuotannon talous
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Rehun soijaöljy ja E-vitamiini parantavat naudanlihan laatua
(Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Naudanlihan ominaisuuksia voidaan parantaa lisäämällä ruokintaan soijaöljyä ja E-vitamiinia. Väkirehuun lisätty soijaöljy muuttaa naudanlihan koostumusta kohottamalla tyydyttymättömien rasvahappojen osuutta kokonaisrasvahapoista. ...
Säilörehuun kannattaa panostaa
(Snellman, 2007)