Haku
Viitteet 1-5 / 5
Maidon rasvan rasvahappokoostumus ja mahdollisuudet vaikuttaa siihen
(Valtion maitotalouden tutkimuslaitos, 1982)
Ohrarehu maistuu myös lypsylehmille
(Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Ohrarehu osoittautui kokeessa hyväksi energiaväkirehuksi lehmille. Lehmät, joiden rehuseoksessa puolet ohrasta oli korvattu ohrarehulla, lypsivät enemmän kuin pelkkää ohraa energiaväkirehuna saaneet lehmät. Maidon ...
Rypsirehut parantavat maidon rasvahappokoostumusta
(Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Lypsylehmille annetut rypsirehut sisältävät pienen rasvalisän. Se muuttaa maidon rasvahappokoostumusta ravitsemuksellisesti suotuisaan suuntaan. Rasvalisä ei pienentänyt maidon valkuaispitoisuutta eikä heikentänyt kuidun ...
Apilaruokinta tuottaa runsaasti maitoa ja parantaa maitorasvan koostumusta
(Maa- ja metsätalousministeriö (MMM)Luomu-Liitto, 2008)
Ruokinnalla parempaa maitorasvaa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Leivän päälle sipaistu voi maistuu lähes kaikkien suussa hyvältä. Silti harva meistä uskaltaa syödä voita tuntematta jonkinasteista syyllisyyttä. Syyllisyyden taustalla on viime vuosien ravitsemusneuvonta, joka on ...