Haku
Viitteet 1-9 / 9
Ohran lysiiniä ylikorostettu
(Pellervo-seura, 2000)
Viljan aminohappojen sulavuus lihasioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Viljasato tehokkaasti käyttöön
(Maatalouden tutkimuskeskus, 2000)
Viljan energia-arvoon vaikuttaa voimakkaimmin sen kuitupitoisuus. Viljan valkuaisen aminohappokoostumus on sikojen kannalta puutteellinen. Uusien ohra- ja ruisvehnälajikkeiden valkuaisessa lysiini-aminohappoa on vähemmän ...
Viljakasvusto säilörehuksi
(Pellervo-Media, 2015)
Eri viljalajikkeiden satoisuus ja rehuarvo kokoviljasäilörehuksi korjattuna
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Tärkeimmät peltokasvilajikkeet 2008
(ProAgria Maaseutukeskusten Liitto, 2007)
Improving cereal protein yields for high latitude conditions
(Elsevier, 2012)