Haku
Viitteet 1-10 / 124
Maitojuoton rajoittaminen parantaa tulosta
(Luomu-LiittoMaaseudun Kehittämiskeskus Partala, 2002)
MTT:n Pohjois-Pohjanmaan tutkimusasemalla selvitettiin, miten erilaiset vasikoiden maitojuottostrategiat vaikuttavat tuotannon taloudellisuuteen luonnonmukaisessa naudanlihantuotannossa. Tutkimuksessa lihanaudoista saatava ...
Tehokkuus ja ympäristöystävällisyys eivät sulje toisiaan pois
(Pellervo-Seura, 2014)
Seosrehua sonneille
(Faba jalostus, 2009)
Tärkkelys-etanoliteollisuuden sivutuotteet lihanautojen seosrehuruokinnassa - tutkimuksen tausta ja tavoitteet
(MTT, 2007)
Monet elintarviketeollisuuden sivutuotteet sisältävät eläimille arvokkaita ravintoaineita. Ilman kotieläintuotantoa useilla sivutuotteilla ei olisi mitään käyttöä. Niiden hyödyntäminen nautakarjan ruokinnassa onkin ...
Hyvä kasvu vaatii energiaa
(Suomen Kotieläinjalostusosuuskunta, 2009)
Kokoviljasäilörehu on hyvä perusrehu
(Suomen Kotieläinjalostusosuuskunta, 2007)
Ohrarehun ja ohravalkuaisrehun käyttö sonnien seosrehuruokinnassa
(MTT, 2007)
Ruokintakokeessa tutkittiin ohrarehun (energiarehu) ja ohravalkuaisrehun (valkuaisrehu) vaikutuksia 32 maitorotuisen lihanaudan rehunsyöntiin, kasvuun sekä teurastuloksiin. Koeruokinnat erosivat toisistaan väkirehu- ja ...
Nestemäisten sivutuotteiden käyttö sonnien seosrehussa
(MTT, 2007)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää tiivistetyn tärkkelysrankin ja ohravalkuaisrehun käyttöä sonnien seosrehuruokinnassa. Koe toteutettiin 32 maitorotuisella sonnilla, jotka jaettiin neljään koeruokintaryhmään. ...
Naudanlihan rasvahappokoostumukseen voidaan vaikuttaa
(Pellervo-Seura, 2012)
Säilörehun laatuun kannattaa panostaa sonnin ruokinnassa
(Pihvikarjan kasvattajien liitto, 2009)