Haku
Viitteet 1-9 / 9
Camelina-puristeella terveellisiä rasvahappoja kananmuniin ja broilerinlihaan
(Suomen Siipikarjaliitto, 2007)
Vitamiinirehun avulla kananmuniin D-vitamiinia
(Suomen Siipikarjaliitto, 2003)
Cholecalciferol and 25-hydroxycholecalciferol content of chicken egg yolk as affected by the cholecalciferol content of feed
(American Chemical SocietyAmerican Chemical Society, 1999)
Rehurasva vaikuttaa keltuaisen rasvahappokoostumukseen
(Suomen Siipikarjaliitto, 1996)
Production of n-3 enriched eggs: new promising resources of nutritionally important long chain fatty acids
(The Royal Society of Chemistry, 2000)
Herneestä valkuaista myös siipikarjalle
(Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Herne sopii myös siipikarjan ruokintaan. Herneen valkuainen sisältää runsaasti lysiiniä, yhtä välttämättömistä aminohapoista. Korkeatuottoisen siipikarjan rehustuksessa tuotantoa rajoittava aminohappo on kuitenkin usein ...