Haku
Viitteet 1-10 / 15
Modeling phosphorus and nitrogen footprints in the Finnish food chain
(Finland Futures Research Centre University of Turku, 2013)
Tuotannollisen yhteistyön vaikutus ympäristöön : yhteistyö-juttusarja 3
(Luomu-Liitto, 2006)
Naudanlihantuotannon ympäristövaikutukset
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Ravinteiden käyttö vähentynyt koko Euroopan maataloudessa
(Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Maatalouden vuosittainen typpiylijäämä on pienentynyt Suomessa viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana lähes puoleen ja fosforin ylijäämä alle kolmasosaan. Ravinteiden käyttö on vähentynyt samassa suhteessa useimmissa ...
Pathways for transformation to sustainable nutrient management
(Aalborg University, 2012)
Ravinnejalanjälki kertoo ravinteiden käytön tehokkuudesta
(Luonnonvarakeskus, 2015)
Results and discussion
(Swedish University of Agricultural Sciences, Centre for Sustainable Agriculture, 2006)
Lannan ympäristövaikutuksia voidaan vähentää
(Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Tehokkaampi käyttö, käsittely ja kuljetus keventävät lannan aiheuttamaa ympäristön kuormitusta.