Haku
Viitteet 1-10 / 21
Kuidun määrän ja laadun vaikutus lypsylehmien pötsin pH-tasoon
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Peltonätkelmän, kuoritun esparsetin ja soijapulpan (okara) sulavuus sioilla
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Mikä olisi sopiva ruokinnan intensiteetti maidontuotannossa?
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Naudanlihantuotannon ympäristövaikutukset
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Uuden valkuaisarvojärjestelmän toimivuus kolmirotulihasioilla
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
eMulli - Ruokinnan suunnittelu- ja tulosennusteohjelma lihanautojen loppukasvatukseen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Liharotuisten nautojen rehunhyväksikäyttö ja residuaalinen syönti
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Liharotuisten nautojen rehunhyväksikäyttö ja residuaalinen syönti
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)