Haku
Viitteet 1-8 / 8
Sikojen sulavuustutkimuksissa käytettävät menetelmät
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Prosessoinnin vaikutus kuitupitoisen rehun sulavuuteen sian ruoansulatuskanavan eri osissa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Ruisvehnä lihasikojen rehuna
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1998)
Ruisvehnä on kiinnostava tulokas lihasikojen rehuvalikoimaan. Moreno- ja Ulrika-ruisvehnät sisälsivät vähemmän raakavalkuaista ja raakakuitua ja enemmän tärkkelystä kuin ohra. Sioille tärkeimpien aminohappojen osuus ...
Kasvunsääteiden vaikutukset aminohappojen sulavuuteen erityyppisillä rehuseoksilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kuitulisäyksen vaikutus tärkkelysrankin aminohappojen sulavuuteen sialla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Vehnäproteiinin aminohappojen sulavuus sioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Nestemäisen vehnäproteiinin valkuaisen ja aminohappojen ohutsuolisulavuus on hyvä ja vertailukelpoinen soijarouheen vastaavien arvojen kanssa. Gluteenin poisto vehnäproteiinin valkuaisesta lisää jonkin verran välttämättömien ...
Viljan aminohappojen sulavuus lihasioilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Rasvalisän vaikutus rypsirouheen aminohappojen sulavuuteen sialla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1997)