Haku
Viitteet 1-10 / 13
Väkirehun ruokintastrategiat lihanaudoilla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Hiehojen lopputiineyskauden ruokinnan voimakkuuden ja valkuaislisän vaikutus tuotoksiin
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kaseiini, glukoosi, propionihappo ja tärkkelys glukoosin lähteinä nurmisäilörehuun perustuvassa maidontuotannossa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Pukkikilien ja pässikaritsoiden kasvatus samanlaisissa hoito-olosuhteissa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Karitsoiden rehunsyönnin määrityksestä laitumella
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Esikuivatun tarkkuussilputun ja pyöröpaalatun säilörehun, säilöntäaineen sekä väkirehumäärän vaikutus maidontuotantoon
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Ruokinnan voimakkuuden vaikutus teurashiehojen kasvuun
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Histidiinin annostustason vaikutus maidontuotantoon ja plasman aminohappoihin nurmisäilörehu-viljaruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Ruisvehnä lihasikojen rehuna
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1998)
Ruisvehnä on kiinnostava tulokas lihasikojen rehuvalikoimaan. Moreno- ja Ulrika-ruisvehnät sisälsivät vähemmän raakavalkuaista ja raakakuitua ja enemmän tärkkelystä kuin ohra. Sioille tärkeimpien aminohappojen osuus ...
Muurahaishappo kasvunsääteiden korvaajana lihasikojen rehussa
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kasvatuskokeessa oli 160 lihasikaa, joiden alkupaino oli 22 kg. Koeruokinnat oli järjestetty faktoriaalisesti (2x2x2). Tutkitut tekijät olivat: 1. Karbadoksin käyttö alkukasvatusrehussa (0 tai 50 mg/kg9 2. Perunakuit ...