Haku
Viitteet 1-10 / 10
Lypsylehmän energiataseen mallintaminen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Erilaisten kasviöljylisien vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen puna-apilasäilörehuun perustuvassa ruokinnassa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Heinänurmen säilöntämenetelmän vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Ruokinnan suunnittelu uudistuu - KarjaKompassi työvälineeksi
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Maissirankki lypsylehmien valkuaislisänä säilörehuruokinnalla
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Erilaisten kasviöljylisien vaikutus maidon rasvahappokoostumukseen puhtaaseen puna-apilasäilörehuun pohjautuvassa ruokinnassa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Lypsylehmän energiataseen mallintaminen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Ruokinnan suunnittelu uudistuu - KarjaKompassi työvälineeksi
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Rehuannoksen koostumus ja ruokintataso vaikuttavat lypsylehmien rehuannoksen sulavuuteen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Rehuannoksen koostumus ja ruokintataso vaikuttavat lypsylehmien rehuannoksen sulavuuteen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)