Haku
Viitteet 1-10 / 13
Maitoa siilo- tai paalirehulla
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Korjuuolosuhteet vaikuttivat kuivan, ilman säilöntäainetta tehdyn paalirehun ruokinnalliseen arvoon enemmän kuin lievästi esikuivatun, happosäilötyn siilorehun arvoon. Hyvässä säässä korjatut rehut lypsättivät lehmiä yhtä ...
Säilörehun ensi- ja jälkikasvun korjuuajan sekä väkirehutäydennyksen vaikutus lypsylehmien maidontuotantoon
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Säilörehun ensi- ja jälkikasvun korjuuajan sekä väkirehutäydennyksen vaikutus lypsylehmien maidontuotantoon
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Juolavehnävaltainen säilörehu lehmien ruokinnassa
(Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Juolavehnävaltaisen säilörehun kemiallinen koostumus ja sulavuus osoittautuivat MTT:n kokeessa timoteivaltaisen veroisiksi. Myös ensimmäisen sadon syönti ja maidontuotantovaikutus olivat samaa luokkaa. Toisen sadon ...
Rasvahappolisäys säilörehuvaltaisessa ruokinnassa lisää maidontuotosta
(Maaseudun Tulevaisuus, 1996)
Rapeseed fat in dairy cow feeding
(Suomen maataloustieteellinen seuraSuomen maataloustieteellinen seura, 1984)
Säilörehu on maitotilallisten ykkösasia
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Säilörehun laatu heijastuu maitotiloilla eläinten terveyteen, lopputuotteen laatuun ja taloudelliseen tulokseen. Tilakoon kasvaminen asettaa onnistumiselle uudenlaisia haasteita.
Effects of supplementing grass silage with protein on production of primiparous cows in late lactation
(Association Francaise pour la Production Fourragére, 2002)