Haku
Viitteet 1-8 / 8
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Esikuivattu ja tuore säilörehu lypsykarjan ruokinnassa
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Korjuuaikastrategioiden vaikutus lypsykarjan ruokintaan ja maitotuotokseen
(Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2012)
Erilaisten kesäruokintamuotojen vertailua lypsykarjalla : I Laidun-, niitto- ja säilörehuruokinnan vaikutus lehmien tuotoksiin
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1976)
Sisäruokinta käyntiin sadekesän rehuilla
(Maataloustuottajain Palvelu, 2004)
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
Hankkeessa selvitettiin keskeisimpien ruokinnallisten tekijöiden vaikutusta maidontuotantoon, maidon koostumukseen ja laatuun sekä juustoutumisominaisuuksiin. Lisäksi tutkittiin kuumennuskäsittelyjen vaikutusta maidon ...
Tuore kelasilputtu ja tuore tarkkuussilputtu säilörehu lypsykarjan ruokinnassa
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1980)