Haku
Viitteet 1-10 / 13
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Pötsivalkuaisella pötkii pitkälle
(Faba Jalostus, 2009)
Automatisointi säästää työtunteja hevostallilla
(Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Keijo Viertoman ja Tiina Tuomisen tilan 30 vuotta vanhan mullinavetan remontissa pyrittiin tekemään hevostalli, jossa sekä hoitajat että asukkaat voivat hyvin. Viertoma arvioi, että investointisumma nousee 120-130 000 ...
Esikuivatun tarkkuussilputun ja pyöröpaalatun säilörehun, säilöntäaineen sekä väkirehumäärän vaikutus maidontuotantoon
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Erilaisten kesäruokintamuotojen vertailua lypsykarjalla : I Laidun-, niitto- ja säilörehuruokinnan vaikutus lehmien tuotoksiin
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1976)
Kuivatusajan, säilöntäaineen ja muovikerrosten vaikutus pyöröpaalisäilörehun laatuun
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2002)
Laatuheinää hevosille
(Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Kirjoitan kokemuksistamme yhtenä Etelä-Suomen Laatuheinärenkaan jäsentilana. Kaakkolan tila Lopella on tuottanut hevostalleille heinää liki 20 vuotta, aluksi kuivaheinää ja myöhemmin myös säilöheinää. Tänä aikana sekä ...
Italianraiheinä paransi kokoviljasäilörehun sulavuutta ja rehuarvoa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Kokoviljaseoksen sulavuus ja rehuarvo paranivat, kun italianraiheinän osuus lisääntyi sadossa. Sulavuus oli sitä parempi, mitä alempi oli viljan kylvötiheys. Merkittäviä taloudellisia etuja italianraiheinän osuuden ...
Säilörehun korjuuasteen ja väkirehutäydennyksen vaikutukset tuotannon tehokkuuteen naudalla
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1995)