Haku
Viitteet 1-7 / 7
Esikuivatun tarkkuussilputun ja pyöröpaalatun säilörehun, säilöntäaineen sekä väkirehumäärän vaikutus maidontuotantoon
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kuivatusajan, säilöntäaineen ja muovikerrosten vaikutus pyöröpaalisäilörehun laatuun
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2002)
Säilörehun korjuuasteen ja väkirehutäydennyksen vaikutukset tuotannon tehokkuuteen naudalla
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1995)
Kaura-rehuvirnasäilörehu teurashiehojen ruokinnassa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Kuivatusajan, säilöntäaineen ja muovikerrosten vaikutus pyöröpaalisäilörehun laatuun
(Maaseutukeskusten Liitto, 2002)
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
Hankkeessa selvitettiin keskeisimpien ruokinnallisten tekijöiden vaikutusta maidontuotantoon, maidon koostumukseen ja laatuun sekä juustoutumisominaisuuksiin. Lisäksi tutkittiin kuumennuskäsittelyjen vaikutusta maidon ...
Kaura-rehuvirnasäilörehu teurashiehojen ruokinnassa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)