• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Haku 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Haku
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Haku

Haku

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Tarkenna hakua

Käytä rajauksia tarkentamaan hakua.

Viitteet 1-1 / 1

  • Lajitteluvaihtoehdot:
  • Relevanssi
  • Otsikko Ö-A
  • Otsikko A-Ö
  • Julkaisuaika nouseva
  • Julkaisuaika laskeva
  • Syöttöaika nouseva
  • Syöttöaika laskeva
  • Tuloksia per sivu:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Linkki tietueeseen

Effects of different sucrose levels on digestibility and mastication of hay and on yield and composition of milk in dairy cow 

Syrjälä, Liisa (Suomen maataloustieteellinen seura, 1971)
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa yhteisöä

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Silmäile

Julkaisusarja
Maataloustieteellinen aikakauskirja (1)
The Journal of the Scientific Agricultural Society of Finland (1)KustantajaSuomen maataloustieteellinen seura (1)Asiasanat
lehmät (1)
maidontuotanto (1)rehut (1)
ruokinta (1)
sulavuus (1)
Julkaisuvuosi1971 (1)
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto