Haku
Viitteet 1-10 / 12
Maitoa siilo- tai paalirehulla
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Korjuuolosuhteet vaikuttivat kuivan, ilman säilöntäainetta tehdyn paalirehun ruokinnalliseen arvoon enemmän kuin lievästi esikuivatun, happosäilötyn siilorehun arvoon. Hyvässä säässä korjatut rehut lypsättivät lehmiä yhtä ...
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Herne- ja rypsirouhe säilörehuruokinnan valkuaistäydennyksenä
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Kevät- ja syyssäilörehun sekä valkuais- ja väkirehutason vaikutus maidontuotannossa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Herne ja rypsi valkuaisrehuina luonnonmukaisessa maidontuotannossa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Laidun, niittoruoho ja säilörehu lehmien kesäruokinnassa
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1976)
Maitotuotos lisääntyy esikuivattua säilörehua syötettäessä
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1996)
Säilörehu on maitotilallisten ykkösasia
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Säilörehun laatu heijastuu maitotiloilla eläinten terveyteen, lopputuotteen laatuun ja taloudelliseen tulokseen. Tilakoon kasvaminen asettaa onnistumiselle uudenlaisia haasteita.
Kokoviljasäilörehulla taloudellista ruokintaa maidontuotantoon
(Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Kokoviljasäilörehussa yhdistyvät nurmi- ja viljatuotannon edut. Viljelyssä voidaan nimittäin hyödyntää viljojen ravinnekäyttö- ja suojakasviominaisuudet, mikä antaa liikkumatilaa pellon- ja lannankäytölle. Korjuutyö ...
Heinän vaikutus säilörehuruokinnalla
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)