Haku
Viitteet 1-10 / 16
Lypsykarjan pitkäaikaiskoe : Lehmien energian saanti ja hyväksikäyttö
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1986)
Maitoa siilo- tai paalirehulla
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Korjuuolosuhteet vaikuttivat kuivan, ilman säilöntäainetta tehdyn paalirehun ruokinnalliseen arvoon enemmän kuin lievästi esikuivatun, happosäilötyn siilorehun arvoon. Hyvässä säässä korjatut rehut lypsättivät lehmiä yhtä ...
Lypsykarjan pitkäaikaiskoe : Lehmien valkuaisensaanti ja hyväksikäyttö
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1986)
Lypsykarjan pitkäaikaiskoe : Erirotuisten lehmien kolmannen vuoden tuotos kotoisilla rehuilla
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1985)
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Kevät- ja syyssäilörehun sekä valkuais- ja väkirehutason vaikutus maidontuotannossa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Käsitelty ohra ja maissi lypsylehmien väkirehuruokinnassa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Herne ja rypsi valkuaisrehuina luonnonmukaisessa maidontuotannossa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Kokoviljarehua lypsylehmien ruokintaan
(Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Kokoviljasäilörehu tehdään viljakasvustosta taikinatuleentumisvaiheessa samoilla koneilla ja säilöntäaineilla kuin nurmisäilörehu. Kokoviljarehu soveltuu myös lypsylehmien ruokintaan. Energia-arvo kuitenkin vaihtelee ...
Typen hyväksikäyttöä maidontuotantoon voidaan tehostaa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Maidontuotannon aiheuttamaa typpikuormitusta voidaan vähentää tarkentamalla lannan käsittelyä ja levitystä, sillä jopa yli puolet lietelannan liukoisesta typestä saattaa haihtua ammoniakkina ilmaan lannan käsittelyn ja ...