Haku
Viitteet 1-10 / 12
Kaseiini, glukoosi, propionihappo ja tärkkelys glukoosin lähteinä nurmisäilörehuun perustuvassa maidontuotannossa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Ohra ja kevätvehnä kokoviljasäilörehuna lypsylehmien ruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 2002)
Esikuivatun säilörehun käymislaadun ja valkuaistäydennyksen vaikutus lypsylehmän ruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1995)
Nurmirehun sulavuuden ja väkirehun yhdysvaikutukset lypsylehmillä
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1995)
Ohran ja rypsirouheen käsittelyn vaikutus maidon koostumukseen säilörehuruokinnalla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1995)
Yksivuotinen raiheinäsäilörehu maidontuotannossa
(Maaseutukeskusten Liitto, 2002)
Histidiinin annostustason vaikutus maidontuotantoon ja plasman aminohappoihin nurmisäilörehu-viljaruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Koiranheinän natriumlannoituksen vaikutus maidontuotannossa
(Maaseutukeskusten Liitto, 2000)
Pellavapuriste lypsylehmien ruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Valkuaistäydennyksen vaikutus maidontuotantokauden loppuvaiheessa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1997)