Haku
Viitteet 1-10 / 35
Herne- ja rypsirouhe säilörehuruokinnan valkuaistäydennyksenä
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Manipulation of milk composition with forage-based diets
(Scandinavian Association of Agricultural Scientists (NJF), 1995)
Kaseiini, glukoosi, propionihappo ja tärkkelys glukoosin lähteinä nurmisäilörehuun perustuvassa maidontuotannossa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1998)
Kevät- ja syyssäilörehun sekä valkuais- ja väkirehutason vaikutus maidontuotannossa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Rypsinsiemen väkirehussa
(Maaseudun Tulevaisuus, 1998)
Ohra-kauraseoksen ja kauran vaikutus maidontuotannossa heinä ja säilörehuruokinnalla
(Agro-Food ry, 1995)
Esikuivatun säilörehun käymislaadun ja valkuaistäydennyksen vaikutus lypsylehmän ruokinnassa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1995)