• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Haku 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Haku
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Haku

Haku

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Tarkenna hakua

Käytä rajauksia tarkentamaan hakua.

Viitteet 1-1 / 1

  • Lajitteluvaihtoehdot:
  • Relevanssi
  • Otsikko Ö-A
  • Otsikko A-Ö
  • Julkaisuaika nouseva
  • Julkaisuaika laskeva
  • Syöttöaika nouseva
  • Syöttöaika laskeva
  • Tuloksia per sivu:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Linkki tietueeseen

Prosessoinnin vaikutus kuitupitoisen rehun sulavuuteen sian ruoansulatuskanavan eri osissa 

Valaja, Jarmo; Siljander-Rasi, Hilkka; Plaami, Sirkka; Mäkinen, Markku (Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa yhteisöä

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Silmäile

JulkaisusarjaMaaseutukeskusten Liiton julkaisuja (1)Kustantaja
Maaseutukeskusten Liitto (1)
Asiasanat
aminohapot (1)
ekspender (1)
hiilihydraatit (1)
lihasika (1)oheistuotteet (1)rehut (1)ruokinta (1)sika (1)sivutuotteet (1)sulavuus (1)
vehnä (1)
Julkaisuvuosi1996 (1)
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto