Haku
Viitteet 1-8 / 8
Joka vuosi uusi mallasohra
(Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Mallasohraa viljellään panimoteollisuuden tarpeisiin. Uudeksi lajikkeeksi entsyymimaltaiden valmistukseen ehdotetaan Polartop-mallasohraa. Viime vuosina valikoimaan ovat tulleet myös korkean uutesaannon omaavat Prestige ...
Viljasadon laadun muutokset KTTK:n Viljaotannassa
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Kuinka hallita mallasohran proteiinipitoisuus?
(Panimolaboratorio, 2002)
Development and growth of barley stands determining malting quality: copying growing conditions with crop management
(Fachverlag Hans Carl, 2003)
Mallasohran viljely on lisääntynyt
(Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Mallasohran laatutekijöistä tärkeimmät ovat jyväkoon tasaisuus ja isojyväisyys, sopiva valkuaispitoisuus sekä riittävä itävyys. Suurin osa mallasohrista on kaksitahoisia, mutta Polartop-lajike edustaa monitahoista ...
Mallasohran sadon ja laadun rakentuminen - jyvän valkuaispitoisuuden hallinta?
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Mallasohran sadon ja laadun rakentuminen - jyvän valkuaispitoisuuden hallinta?
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Mallasohran laaturiskien hallinta -projektin antia
(Panimolaboratorio, 2007)