Haku
Viitteet 1-6 / 6
Kypsennetty ja kypsentämätön ohra pikkuvasikoiden juottokauden väkirehuna
(2006)
Viljan prosessoinnilla pyritään muun muassa parantamaan rehun sulavuutta (Tait ja Beames 1988). Ohran tärkkelyksen kokonaissulavuus on jo yli 95 prosenttia, mikäli jyvät on jauhettu tai litistetty (Beauchemin 2001). Ohraa ...
Palkoviljat kokoviljasäilörehun raaka-aineena
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Palkoviljat kokoviljasäilörehun raaka-aineena
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2004)
Kokoviljasäilörehu edullista karkearehua lihanaudoille
(Kemira Agro, 2003)
Nautakarjataloudessa rehukustannus on suurin yksittäinen kustannuserä. Koska valtaosa eläinten ruokinnassa käytettävistä rehuista viljellään kotitilalla, rehujen tuotantokustannus vaikuttaa rehukustannuksen kautta koko ...
Ohrarehu ja ohravalkuaisrehu lihanautojen ruokinnassa
(2005)
Elintarvikkeita valmistettaessa syntyy monia sivutuotteita, jotka soveltuvat käytettäväksi märehtijöiden ruokinnassa. Tällaisia ovat esimerkiksi mäski ja rankki alkoholi- ja virvoitusjuomateollisuuden sivutuotteina, ...