Haku
Viitteet 1-10 / 11
Prosessoinnin vaikutus kuitupitoisen rehun sulavuuteen sian ruoansulatuskanavan eri osissa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Kasvunsääteiden vaikutusmekanismit lihasian ruuansulatuskanavassa
(Agro-Food ry, 1998)
Ruisvehnä lihasikojen rehuna
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1998)
Ruisvehnä on kiinnostava tulokas lihasikojen rehuvalikoimaan. Moreno- ja Ulrika-ruisvehnät sisälsivät vähemmän raakavalkuaista ja raakakuitua ja enemmän tärkkelystä kuin ohra. Sioille tärkeimpien aminohappojen osuus ...
Rehun muurahaishappo- ja bentsoehappolisäysten vaikutukset lihasioilla.
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2006)
Nutritive value of wet distillers' solubles for pigs
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1995)
Tutkimuksessa selvitettiin tärkkelys-etanolituotannosta saatavan kuivaamattoman tiivistetyn tärkkelysrankin rehuarvoa lihasikojen ruokinnassa. Kokeessa verrattiin tiivistetyn tärkkelysrankin ja soijarouheen ravintoaineiden ...
Effects of thermal processing on digestibility and protein utilization of rapeseed meal of medium and low glucosinolate type in diets for growing pigs
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1991)
Digestibility and protein utilization responses of soybean and rape seed meal to physical and enzymatic treatments in diets for growing pigs
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1991)
Rehun muurahaishappo- ja bentsoehappolisäysten vaikutukset lihasioilla
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2006)
Kuivaamaton perunaproteiini lihasikojen rehuna
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)