Haku
Viitteet 1-10 / 11
Lypsykarjan pitkäaikaiskoe : Lehmien valkuaisensaanti ja hyväksikäyttö
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1986)
Effects of increasing the milk yield of dairy cows on milk composition
(The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, 2007)
Utilization and partition of dietary nitrogen in dairy cows fed grass silage-based diets
(American dairy science association, 2008)
Effect of feeding protein supplements of differing degradability on omasal flow of microbial and undegraded protein
(American dairy science association, 2003)
Ten ruminally cannulated lactating Holstein cows that were part of a larger trial studying the effects of feeding different proteins on milk production were used in a replicated 5 × 5 Latin square to quantify flows of ...
Dietary factors influencing milk protein content of cows fed grass silage-based diets
(American dairy science association, 2004)
Lisävalkuaistaso lypsylehmien kannattavassa ruokinnassa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Valkuaislisäruokinnalla on saatu lisättyä lypsylehmien maitotuotosta riippumatta lehmien laktaatiovaiheesta. Valkuaisruokinnan kannattavuus riippuu kuitenkin siitä, miten paljon tuotos suurenee verrattuna rehustuksen ...
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
Hankkeessa selvitettiin keskeisimpien ruokinnallisten tekijöiden vaikutusta maidontuotantoon, maidon koostumukseen ja laatuun sekä juustoutumisominaisuuksiin. Lisäksi tutkittiin kuumennuskäsittelyjen vaikutusta maidon ...