Haku
Viitteet 1-10 / 11
Ruokinnalliset mahdollisuudet parantaa typen hyväksikäyttöä maidontuotannossa
(MTTMTT, 2003)
Tässä osassa selvitettiin typen hyväksikäyttöä maidontuotannossa. 55 kokeen ja 334 ruokinnan aineistossa se oli keskimäärin 28,1 %. Ruokintojen keskimääräinen raakavalkuaispitoisuus oli 16 %, keskimääräinen kuiva-aineen ...
Ruokinnalliset mahdollisuudet parantaa fosforin hyväksikäyttöä maidontuotannossa
(MTTMTT, 2003)
Ruokintatutkimuksissa selvitettiin ruokinnan vaikutusta fosforin hyväksikäyttöön maidontuotannossa. Havaintoja oli kaikkiaan 112. Fosforin hyväksikäyttö maidontuotantoon heikkeni (P<0,001), kun rehuannoksen fosforipitoisuus ...
Effects of increasing the milk yield of dairy cows on milk composition
(The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition, 2007)
The effect of constant or variable forage to concentrate ratio in total mixed ration on performance of primiparous dairy cows
(Elsevier, 2003)
The performance of 45 primiparous Ayrshire cows fed total mixed ration (TMR) with constant (TMR1) or variable (TMR3) proportion of concentrate in dry matter was studied. On TMR1 treatment the forage to concentrate ratio ...
Korjuuaikastrategioiden vaikutus lypsykarjan ruokintaan ja maitotuotokseen
(Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2012)
Energiaruokinnan tason vaikutus lypsylehmän maitotuotokseen
(Agricultural Research CentreMaatalouden tutkimuskeskus, 1968)
Lypsylehmän ruokintavaihtoehdot
(ProAgria Maaseutukeskusten LiittoProAgria Maaseutukeskusten Liitto, 2004)
Puna-apilasäilörehun korjuuajan vaikutus maidontuotantoon
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2006)