Haku
Viitteet 1-10 / 13
Luomusioille löytyi sopivaa valkuaista
(LKL-Kustannus, 1999)
Vehnäproteiiniliemi ja fytaasi sopivat lihasioille
(Maaseudun Tulevaisuus, 1996)
Tärkkelysteollisuuden valkuaisrehut sikojen liemiruokinnassa
(1996)
Tutkimustulosten avulla on voitu ratkaista jo monia tärkkelysteollisuuden valkuaisrehujen käyttöön liittyviä ongelmia. Hyvin järjestetty rehun välitys ja tilakohtainen neuvonta ovat tehneet prosessin sivutuotteista kysyttyä ...
Protein utilization responses of growing pigs to supplemental lysine as liquid versus crystalline forum in barley-barley protein diet
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tutkimuksessa selvitettiin nestemäisen ja kiteisen puhtaan lysiinin lisäysten vaikutusta ohra-ohravalkuaisdieetillä ruokittujen lihasikojen valkuaisen hyväksikäyttöön. Tutkimus tehtiin 8 x 8 latinalaisella neliönä 30-100 ...
Effect of microbial phytase on digestibility and utilisation of phosphorus and protein in pigs fed wet barley protein with fibre
(Elsevier, 1998)
Abstract Effect of microbial phytase supplementation on apparent ileal and total tract digestibility, utilisation of phosphorus (P) and protein in wet barley protein with fibre (WBPF), a by-product of the integrated ...
Luomupalkoviljat ja rypsipuristeet sopivat lihasikojen rehuihin
(Maaseudun Tulevaisuus, 1999)
Herneessä ja härkäpavussa on muita valkuaisrehuja vähemmän valkuaista, mutta se sisältää runsaasti lysiini-aminohappoa. Rikkipitoisia aminohappoja on niukasti, mutta rypsipuristeiden valkuainen täydentää hyvin palkoviljojen ...
Etanoli-tärkkelysteollisuuden sivutuotteista kotimaista valkuaisrehua sioille
(Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 1999)
Luomusian ruokalistalle löytyy vaihtoehtoja
(Maaseudun Tulevaisuus, 2002)
Porsaat ja kasvavat lihasiat tarvitsevat paljon valkuaista. Luonnonmukaisesti tuotetuilla rehuilla valkuaistarpeen tyydyttäminen on vaativa, muttei mahdoton tehtävä. Luomuruokinnoilla sikojen kasvatus kesti 2-7 päivää ...
Rasvalisän vaikutus rypsirouheen aminohappojen sulavuuteen sialla
(Maaseutukeskusten Liitto, 1997)