Haku
Viitteet 1-10 / 10
Rypsi- ja soijapuriste puna-apilasäilörehun valkuaistäydennyksenä
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Kuoritettu maito lypsylehmien rehuna
(Maatalouskoelaitos, 1932)
Ruoki pitoisuudet kohdalleen
(Suomen Kotieläinjalostusosuuskunta, 2004)
Cholesterogenic dietary factors and milk and milk fat yields in dairy cows
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1959)
Ohrarehu maistuu myös lypsylehmille
(Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Ohrarehu osoittautui kokeessa hyväksi energiaväkirehuksi lehmille. Lehmät, joiden rehuseoksessa puolet ohrasta oli korvattu ohrarehulla, lypsivät enemmän kuin pelkkää ohraa energiaväkirehuna saaneet lehmät. Maidon ...
Lypsylehmien rehuannoksen taloudellinen optimointi tuotosvasteiden perusteella
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Lypsylehmien rehuannoksen taloudellinen optimointi tuotosvasteiden perusteella
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Rypsi- ja soijapuriste puna-apilasäilörehun valkuaistäydennyksenä
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)
Rypsirehut parantavat maidon rasvahappokoostumusta
(Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Lypsylehmille annetut rypsirehut sisältävät pienen rasvalisän. Se muuttaa maidon rasvahappokoostumusta ravitsemuksellisesti suotuisaan suuntaan. Rasvalisä ei pienentänyt maidon valkuaispitoisuutta eikä heikentänyt kuidun ...