Haku
Viitteet 1-10 / 10
Prosessoinnin vaikutus kuitupitoisen rehun sulavuuteen sian ruoansulatuskanavan eri osissa
(Maaseutukeskusten Liitto, 1996)
Ekspanderprosessoinnin vaikutus viljan ja sen sivutuotteiden rehuarvoon
(Maaseutukeskusten Liitto, 1995)
Ekspanderprosessoinnilla ei pystytä parantamaan ohran tai vehnäleseiden kokonaissulavuutta ja raakaproteiinin hyväksikäyttöä kasvavilla lihasioilla. Prosessointi ei myöskään vaikuta sikojen kasvuun, rehun hyväksikäyttöön ...
Kasvunsääteiden vaikutusmekanismit lihasian ruuansulatuskanavassa
(Agro-Food ry, 1998)
Ruisvehnä lihasikojen rehuna
(Maaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten LiittoMaaseutukeskusten Liitto, 1998)
Ruisvehnä on kiinnostava tulokas lihasikojen rehuvalikoimaan. Moreno- ja Ulrika-ruisvehnät sisälsivät vähemmän raakavalkuaista ja raakakuitua ja enemmän tärkkelystä kuin ohra. Sioille tärkeimpien aminohappojen osuus ...
Lihasian rehu: Kuoretonta ohraa verrattiin normaaliohraan
(Maaseudun Tulevaisuus, 1982)
Hehtolitrapainon vaikutus ohran sulavuuteen ja rehuarvoon lihasialla
(Rehuraisio, 1999)
Lihaluujauhon aminohappojen ohutsuolisulavuudet ja maittavuus lihasioilla
(Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 1997)
Kuivaamaton perunaproteiini lihasikojen rehuna
(Suomen maataloustieteellinen seura, 2008)