Haku
Viitteet 1-10 / 19
Huomioi kehitysrytmi apilanurmen korjuussa
(Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Alkukesällä nurmirehun sulavuus laskee kasvun edetessä, mutta samalla sadon määrä kasvaa. Korjuuaika vaikuttaa rehun sulavuuteen, syöntiin ja satoon, joten sillä on tärkeä merkitys rehuntuotannon taloudellisuudessa. ...
Rypsi ja soija lypsylehmien valkuaislähteenä
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Juolavehnävaltainen säilörehu lehmien ruokinnassa
(Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Juolavehnävaltaisen säilörehun kemiallinen koostumus ja sulavuus osoittautuivat MTT:n kokeessa timoteivaltaisen veroisiksi. Myös ensimmäisen sadon syönti ja maidontuotantovaikutus olivat samaa luokkaa. Toisen sadon ...
KarjaKompassi näyttää ruokinnan suunnan
(Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Nautakarjatilojen tuotannonohjaukseen kehitetään ProAgrian johdolla uutta KarjaKompassi-järjestelmää. Kotimaisen tutkimuksen tuloksena lypsylehmien rehunsyönti, rehuannoksen sulatus ja maidontuotanto on pystytty mallintamaan. ...
Assessment of the flow of soluble dietary non-ammonia nitrogen escaping degradation in the rumen of dairy cows fed grass silage based diets
(Helsingin yliopisto, Kotieläintieteen laitos, 2002)
Effect of large doses of zinc bacitracin on voluntary intake, mastication and digestibility of hay in adult ruminants
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1971)
Effect of supplemented concentrates on the milk yields of cows grazing good pasture
(Agricultural Research CentreMaatalouden tutkimuskeskus, 1986)
Preliminary studies on the variations of pH and volatile fatty acid concentration of the rumen contents of the cow
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1955)
Nautakarjan kivennäisaineiden syönnistä laitumella II
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1959)
Studies on the composition of coeŽs milk
(Suomen maataloustieteellinen seura, 1955)