Haku
Viitteet 1-10 / 10
Rypsi ja soija lypsylehmien valkuaislähteenä
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Dynaaminen rehuarvomalli tarkentaa ravintoaineiden saannin ennustamista
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Nurmisäilörehun laadun merkitys lihanaudan ruokinnassa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Naudan rasvoittumiseen vaikuttavat tekijät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Maitorotuisten sonnien energia- ja valkuaisruokinnan tarkentaminen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Väkirehuna käytetyn viljalajin (ohra vs. kaura) sekä valkuaislisän tuotantovaikutukset maitorotuisten sonnien teuraskasvatuksessa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Väkirehuna käytetyn viljalajin (ohra vs. kaura) sekä valkuaislisän tuotantovaikutukset maitorotuisten sonnien teuraskasvatuksessa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Maitorotuisten sonnien energia- ja valkuaisruokinnan tarkentaminen
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Nurmisäilörehun laadun merkitys lihanaudan ruokinnassa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)