Haku
Viitteet 1-10 / 25
Säilörehun korjuutekniikka ei vaikuta juustojen laatuun
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Juustonvalmistuksen taloudellisuus riippuu muun muassa maidosta saatavasta juustosaaliista sekä lopputuotteen aistittavasta ja mikrobiologisesta laadusta. Varsinaiseen juustosaaliiseen puolestaan vaikuttavat lehmärotu, ...
Mikrobisynteesi tehostuu apilapitoisella säilörehulla
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1996)
Tuleentumisvaiheen vaikutus kokoviljasäilörehun sulavuuteen ja laatuun
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1983)
Säilörehu salvosiiloon tasoittaen vai tasoittamatta
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1980)
Säilörehun eri korjuuvaihtoehdot
(Maaseudun Tulevaisuus, 1989)
Säilörehun korjuuasteen vaikutus naudanlihantuotantoon
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1974)
Palkokasvien ja kokoviljan sulava liitto
(Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Kokoviljasäilörehujen siemenseokseen voidaan lisätä rehuvirnaa tai -hernettä. Nämä seokset eivät kuitenkaan olleet lihanautojen ruokintakokeissa nurmisäilörehun vertaisia huonon sulavuutensa vuoksi. Naudanlihantuotannossakin ...
Esikuivatun säilörehun säilyvyys
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1979)
Juurikasvi- ja rehukaalisäilörehujen sulavuus ja rehuarvot
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1984)
Kokemuksia maissista säilörehun raaka-aineena
(Maaseudun Tulevaisuus, 1977)