Haku
Viitteet 1-10 / 27
Kevätvehnissä on valinnan varaa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Kevätvehnä on leivän raaka-aine. Lisäksi kevätvehnäsatoa voidaan käyttää rehuksi. Viime vuonna lajikkeista viljellyimpiä olivat Kruunu, Zebra ja Anniina. Lajikkeiden taudinkestävyydessä ei ole suuria eroja.
Kasvilajikeluettelon uudet lajikkeet vuodelle 2007
(Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Leipäviljan lajikkeet Kymenlaaksossa
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1987)
Vehnälajikkeiden uutuudet ovat Olivin ja Picolo
(Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Kasvilajikeluettelon uudet vehnälajikkeet ovat syysvehnä Olivin ja kevätvehnä Picolo. Lajikekokeissa näitä tulokkaita on verrattu syysvehnän mittarilajikkeisiin, Urho ja Gunbo, sekä kevätvehnän mittarilajikkeisiin Kruunu ...
Kevätvehnälajikkeet
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1990)
Kevätvehnäsadon kivennäisainepitoisuuden vaihtelu
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1983)
Kevätviljalajikkeet
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1982)
Septoria-taudin vaikutus kevätvehnän satoon ja kevätvehnälajikkeiden Septoria-taudin kestävyys
(Maaseudun Tulevaisuus, 1983)
Mahdollisuuksia kevätvehnän kasvualan lisäämiseksi
(Maaseudun Tulevaisuus, 1961)
Kevätvehnälajikkeiden tarkastelua
(Maaseudun Tulevaisuus, 1962)