Haku
Viitteet 1-10 / 18
Tuleentumisvaiheen vaikutus kokoviljasäilörehun sulavuuteen ja laatuun
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1983)
Jalostajan tavoitteena proteiinipitoinen herne
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1979)
Säilörehun eri korjuuvaihtoehdot
(Maaseudun Tulevaisuus, 1989)
Koivupaksulientä sisältävät säilörehut maidontuotantokokeessa
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1982)
Juurikasvi- ja rehukaalisäilörehujen sulavuus ja rehuarvot
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1984)
Kokemuksia maissista säilörehun raaka-aineena
(Maaseudun Tulevaisuus, 1977)
Rapsi-ohravihantarehuseoksesta saa hyvää säilörehua
(Maaseudun TulevaisuusMaaseudun Tulevaisuus, 1993)
Italianraiheinä paransi kokoviljasäilörehun sulavuutta ja rehuarvoa
(Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Kokoviljaseoksen sulavuus ja rehuarvo paranivat, kun italianraiheinän osuus lisääntyi sadossa. Sulavuus oli sitä parempi, mitä alempi oli viljan kylvötiheys. Merkittäviä taloudellisia etuja italianraiheinän osuuden ...
Viljan laatukriteerit märehtijöillä
(Maaseudun Tulevaisuus, 1981)
Kaasutiiviisti varastoitu vilja - rehuarvoltaan kuivatun viljan veroista
(Maaseudun Tulevaisuus, 1982)