Haku
Viitteet 1-8 / 8
Ruokinnan vaikutus maidon koostumukseen ja laatuun
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1998)
Ruohon esikuivatuksen, korjuukoneen,säilötyypin vaikutus säilörehun koostumukseen, laatuun ja ruokinta-arvoon II
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Esikuivattu ja tuore säilörehu lypsykarjan ruokinnassa
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Ruohon esikuivatuksen, korjuukoneen ja säilötyypin vaikutus säilörehun koostumukseen, laatuun ja ruokinta-arvoon I
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1980)
Erilaisten kesäruokintamuotojen vertailua lypsykarjalla : I Laidun-, niitto- ja säilörehuruokinnan vaikutus lehmien tuotoksiin
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1976)
Nurmirehun ruokinnalliseen arvoon vaikuttavat tekijät
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1998)
Säilörehun korjuuasteen ja väkirehutäydennyksen vaikutukset tuotannon tehokkuuteen naudalla
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1995)
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
Hankkeessa selvitettiin keskeisimpien ruokinnallisten tekijöiden vaikutusta maidontuotantoon, maidon koostumukseen ja laatuun sekä juustoutumisominaisuuksiin. Lisäksi tutkittiin kuumennuskäsittelyjen vaikutusta maidon ...