Haku
Viitteet 1-4 / 4
Accumulation of dietary fish fatty acids in the body fat reserves of some carnivorous fur-bearing animals
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Minkeillä ja siniketuilla rehun kasviöljylisäyksen tiedetään lisäävän linolihapon määrää ja kalaöljytäydennyksen puolestaan omega-3 rasvahappojen pitoisuutta elimistössä. Sini- ja hopeaketuilla kalarasvaruokinnan on ...
Effects of partial replacement of barley with rapeseed oil or birch wood in comparison to barley and oats on the performance and blood metabolites of lactating cows
(Agricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Tässä kokeessa tutkittiin energiatäydennyksen vaikutusta maitotuotokseen ja maidon koostumukseen korkean maidontuotantokauden aikana säilörehuvaltaisella ruokinnalla. Väkirehun energiaväkevyyttä lisättiin rypsiöljytäydennyksellä ...
Effect of dietary fish meal on the palatability and fatty acid composition of pork
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1992)
Kaksiosaisessa tutkimuksessa selvitettiin dieetin erilaisten kalajauhomäärien vaikutusta lihasikojen tuotantotuloksiin sekä lihan rasvahappokoostumukseen ja makuun. Toisessa osassa selvitettiin myös, kuinka kalajauhon ...
Effects of milk fat, unhydrogenated and partially hydrogenated vegetable oils on fat metabolism of growing pigs : I.Growth, feed utilization and carcass quality in pigs fed different fats and oils
(Agricultural Research Centre of Finland, The Scientific Agricultural Society of Finland, The Finnish Society of Dairy ScienceAgricultural Research Centre of FinlandThe Scientific Agricultural Society of Finland, 1993)
Tutkimus kuului yhteistutkimukseen "Ravintorasvojen vaikutus sydän - ja verisuonitautien riskitekijöihin". Tämän osatutkimuksen tarkoituksena oli selvittää erilaisten ravintorasvojen; voi -, rypsi -, auringonkukka - ja ...