Haku
Viitteet 1-7 / 7
Effect of supplemented concentrates on the milk yields of cows grazing good pasture
(Agricultural Research CentreMaatalouden tutkimuskeskus, 1986)
Hiehot ja hieholehmät
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1992)
Kaksoset ja kolmoset
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1992)
Energian ja valkuaisen saannin vaikutus maidon koostumukseen nurmikasvivoittoisessa ruokinnassa
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1975)
Aminohapoilla lisää tuotosta ympäristöä säästäen
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1997)
Maidontuotanto vähän valkuaista, runsaasti ureaa sisältävällä ruokinnalla
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1977)
Keskeisten alkutuotantotekijöiden ja prosessoinnin vaikutus maidon laatuun
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1999)
Hankkeessa selvitettiin keskeisimpien ruokinnallisten tekijöiden vaikutusta maidontuotantoon, maidon koostumukseen ja laatuun sekä juustoutumisominaisuuksiin. Lisäksi tutkittiin kuumennuskäsittelyjen vaikutusta maidon ...