Haku
Viitteet 1-10 / 41
Lypsylehmien rehuhyötysuhde paremmaksi eläinjalostuksella – kuinka pitkällä olemme?
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2018)
Lehmien syönnin arviointi merkkiainemenetelmällä: merkkiaineiden ja annostelumenetelmien vertailu
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2018)
Kuidun sulatuskinetiikan määritysmenetelmät
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2004)
Peltonätkelmän, kuoritun esparsetin ja soijapulpan (okara) sulavuus sioilla
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Mikä olisi sopiva ruokinnan intensiteetti maidontuotannossa?
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Kuusesta painekuumavesiuutolla eristetyn hemiselluloosan in vivo -sulavuus pässeillä
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2012)
Sinisimpukkajauhon (Mytilus edulis) aminohappojen sulavuus porsailla
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Härkäpapuvehnä- ja hernevehnäsäilörehujen korjuuaste vaikuttaa rehun laatuun
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2016)
Nurmisäilörehun laadun merkitys lihanaudan ruokinnassa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)
Nurmisäilörehun laadun merkitys lihanaudan ruokinnassa
(Suomen Maataloustieteellinen Seura, 2010)